dimecres, 6 d’abril del 2016

Ja tenim veredicte de l'Atrapallibres!

El passat dilluns 4 d'abril van reunir-se els jurats de la Biblioteca de la Llagosta de les diferents categories de l'11è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres 2015-2016 que convoca el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT). 
Els membres de cada jurat han estat llegint des del passat mes d'octubre els diferents llibres que opten al guardó, tres a cada categoria, i en aquesta reunió han emès els seus vots després de mostrar la seva opinió al voltant de cadascuna de les obres.
En la categoria de 9 anys, el llibre més votat ha estat "Amics monstruosos", d'Anna Manso, seguit de "En Bernat i el pirata Barba-Rossa", de Xavier Castanyer, i "Abecedeari poètic", de Salvador Comelles.

El Joan, la María i la Susana amb la Teresa, la responsable de l'activitat
En la categoria de 10 anys, el jurat ha decidit que "50 oficis esbojarrats", de Carles Sala i Vila, obtingui la màxima puntuació del jurat, seguit de "47 trossets", de Cristina Sánchez-Andrade, i "Jo que vaig dormir amb lleons", de Laia Longan.

La Paula, la María i l'Anais amb la nostra companya Teresa
Finalment, a la categoria d'11 i 12 anys, el llibre que més ha agradat ha estat "El signe prohibit", de Rodrigo Muñoz Avia, seguit de "Fèlix, ets un desastre", de Jakob M. Leonhardt i de "Cartes d'amor de 0 a 10", de Susie Morgenstern.

L'Ainhoa, el Daniel, el Víctor, la Mireia, la Marina, l'Elsa, l'Araceli i el Julián
amb les dues representants del Taller de contes, la Plácida i la Samira

Tots els participants en els diferents jurats, un total de 17 nens i nenes, han rebut un diploma de participació de part de la Biblioteca, i el llibre del Taller de contes per gentilesa de l'Ajuntament de la Llagosta i que ha estat entregat per algunes de les seves autores què, a més, han participat en aquesta darrera reunió.

A la nostra població, l'escola GILPE també ha participat amb els seus propis jurats en aquesta edició del concurs. Esperem ben aviat donar-vos noticies sobre un acte conjunt amb la Biblioteca.

El veredicte final del premi es farà públic el 29 de maig i el podreu veure a la pàgina web del ClijCAT. Mentrestant, us animem a què llegiu tots els llibres candidats. Els trobareu a la Biblioteca.